Wat was het gezellig vanmorgen in de Biep. Er waren 15 kinderen met mama, opa of oma naar de peuterochtend gekomen. Dit was de 2e ochtend na de vervelende coronaperiode. Tussen 10.00 en 11.00 uur is het spelen met leuk speelgoed, er wordt voorgelezen, muziek gemaakt en gezogen met z’n allen.

Altijd een gezellig uurtje voor de kinderen en de ouders en grootouders kunnen bijpraten onder het genot van een kopje koffie/thee. Die gezellige ochtenden worden natuurlijk altijd georganiseerd door vrijwilligers, en soms zijn er vrijwilligers die het al jaren doen en ook weleens willen stoppen. Je begrijpt het al wel? ze missen mensen, die met de anderen willen genieten en helpen op de maandagmorgen.

Heeft u zin mee te denken met en werken bij de peuterochtenden 1 x per 2 weken ( op de oneven maandagen ), neem dan contact op met de Speelotheek via telefoonnummer 06 508 911 51 of gaat u de volgende peuterochtend eens kijken hoe gezellig het daar is. Ter herinnering de volgende peuterochtend is 27 september 11 oktober niet, en 25 okt is er een blote voetenpad.

Bron en Foto’s: Harry Koelewijn