De handbalheren van Voice hebben de competitie hervat met een gelijkspel tegen US uit Amsterdam. De bij vlagen chaotische wedstrijd kende terecht geen winnaar en eindigde met 20-20.

US heeft hetzelfde aantal punten als Voice, maar heeft een beter doelsaldo. Vooraf werd al verwacht dat beide ploegen elkaar niet veel zouden ontlopen. Voice miste enkele basiskrachten, maar de plekken werden opgevuld met jeugdspelers.

In de beginfase nam US het initiatief met snel en beweeglijk spel. Voice had geluk dat de spelers van US enkele kansen misten. Halverwege de eerste helft nam Voice het initiatief over. De thuisploeg had kansen om US op grotere achterstand te zetten, maar de voorsprong bij rust was slechts één punt: 12-11.

In de tweede helft kwam US weer beter uit de kleedkamers. De ploeg pakte een kleine voorsprong, maar daarna waren de rollen weer omgekeerd. Zo bleef het om en om gaan. In een chaotische slotfase kwam US terug van een achterstand. Met nog een minuut op de klok kwamen de Amsterdammers weer op voorsprong. In een laatste aanval scoorde Voice enkele seconden voor tijd alsnog de terechte gelijkmaker.