Afgelopen zaterdag was het feest in winkelcentrum Oosterpoort. Rob Veltink van Jumbo Veltink is sinds 2006 ondernemer in Nijkerk. Begonnen in het Paasbos, verhuisd naar de Torenstraat en sinds 4 november 2015 op het Molenplein. Kinderen konden zelf spaggetti maken. Eerst deeg kneden en rollen en dan door de molen draaien en dan in het warme water.

Appels schillen voor de appeltaart, deeg maken samen kneden en in de vorm en oven zetten. Na een 45 minuten kon hij warm en gebakken weer opgehaald worden.Coava stond er met een koffiemachine, iedereen kon genieten van hun bekroonde gratis kopje koffie.

De handhaving was ook aanwezig, Er werd op een platte grond gekeken of alles op de juiste plaats stond zoals het getekend was. Kinderen konden geschminkt worden en een ijsje likken wat Rob zelf voor ze gesmeerd had. Clown Appie was er ook hij maakte van ballonnen weer de grappigste figuren. De hele middag was de MM Band aanwezig om met zang en muziek de sfeer te verhogen.feest-jumbo-1 feest-jumbo-2 feest-jumbo-3 feest-jumbo-4 feest-jumbo-6 feest-jumbo-7 feest-jumbo-8 feest-jumbo-9 feest-jumbo-10 feest-jumbo-11 feest-jumbo-12 feest-jumbo-13 feest-jumbo-15 feest-jumbo-16 feest-jumbo-17 feest-jumbo-18

Bron en Foto’s: Harry Koelewijn.