In het laatste weekend van juli organiseert Vallei Boert Bewust, in samenwerking met Kijken bij de Boer, 3 fietstochten met picknick. Op vrijdag 30 juli kan er worden gefietst langs diverse boerenbedrijven in de regio Nijkerk. Een fietstocht waarbij je langs én over boerderijen komt en geniet van een heerlijke picknick van streekproducten. De fietstocht is 25 kilometer lang en daardoor ook erg geschikt om samen met je gezin te fietsen. Fiets je mee? De route brengt je langs verschillende boeren en boerinnen. Langs de route staan borden van onze boeren met een QR-code. Via de QR code krijg je meer informatie van de bedrijven. Daarnaast kan je 3 bedrijven per route bezoeken waarbij je de stal kan bezichtigen.

Picknick van streekgerechten
Tussen 10 uur en 11 uur kan je starten bij het startpunt waar je ook het routeboekje ontvangt (adres volgt via mail na aanmelding). Vervolgens bezoek je drie verschillende bedrijven waarbij u een kijkje mag nemen in de stal. Halverwege ben je van harte welkom voor de uitgebreide picknick bij een van de boeren. Daarnaast kan je onderweg genieten van een lekker ijsje en zelfs springen op een leuk springkussen.

Denk je zelf aan je picknickkleedje?

Kosten
De fietstocht met picknick kost €15 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kosten €5. Wanneer je kind geen pakketje hoeft, hoef je dit kind niet op te geven.
Let op: Opgeven en betalen van tevoren is verplicht!

Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Doe dit uiterlijk voor 28 juli.

Fietstocht met picknick 2021 – Vallei Boert Bewust