Voor de elfde keer wordt op zaterdag 6 april de al bijna traditionele Trekkertrek op de Hoevelakenseweg 1a in Nijkerkerveen gehouden vanaf 10.00 tot 20.00 uur. De voorbereidingen voor het evenement zijn momenteel in volle gang om de toeschouwers niet alleen een gezellige dag te bezorgen maar ook om een mooie opbrengst voor de lokale goede doelen te bewerkstelligen.

Ali van Soeren vertelt: “Al weken zijn we bezig de zaken zo optimaal mogelijk te regelen om een leuk en veilig evenement neer te zetten. Vanaf 10.00 uur kan er door jong en oud weer gezellig bie geproat worden! We hebben er reuze zin in en vele met ons, als we de sponsoren en vrijwilligers/medewerkers om ons heen horen. En dat alles voor de lokale goede doelen. We hebben alweer een paar mooie doelen op het oog, maar daarover na de wedstrijd meer.”

Speulpark

Van Soeren: “We hopen dat veel mensen komen genieten en mee blijven eten. De kinderen krijgen gratis limonade zodat ze lekker lang blijven spelen. Vele buurttrekkers en sporttractoren zijn alweer in hun schuren bezig zich te prepareren volgens de geldende regels, want veiligheid voor alles. En dat geldt natuurlijk ook voor de veiligheid voor de allerkleinsten onder ons. Daarom is het grote kinderplein omgedoopt tot speulpark, opgebouwd in een mega grote tent. Hierin veel springkussens, de zandbak en de stormbaan. Enkele dames zijn op schminkcursus geweest om gratis de mooiste creaties te maken op de kindergezichtjes of een glitter-tattoo op te zetten.”