Sparta Nijkerk heeft de eerste overwinning van dit nieuwe seizoen op zak. Zaterdag 1 augustus wonnen de Nijkerkers in een uitwedstrijd met 3-5 van Kozakken Boys. De tegenstander kwam aanvankelijk na een kwartier spelen via Warmolts op voorsprong, maar Jesse van Nieuwkerk maakte direct 1-1 gelijk. Sparta kwam zelfs op voorsprong via Maurice de Ruiter in de 23ste minuut. Ruim tien minuten later wordt de bal op de stip gelegd en schiet Mike Ahrens de bal achter keeper Richard Arends (1-3). Het feest is echter nog niet voorbij want op slag van rust schiet Mike Ahrens ook de vierde namens de Nijkerkers erin. Na de thee weet Kozakken Boys iets terug te doen via Johnny Lommers die de 2-4 erin schiet, maar de spanning is snel weg als Jesse Buitenhuis de 2-5 op het scorebord zet. In de slotfase zorgt Kubilay Koylu voor de 3-5 eindstand.