Tijd voor een feestje!
Op zaterdag 29 juni 2024 wordt het dorpsplein in Nijkerkerveen weer omgetoverd tot een waar spektakel voor jong en oud. Na de succesvolle edities van ‘’dorpsdag Nijkerkerveen’’ de afgelopen jaren is de organiatie druk bezig om er weer een fantastische dag van te maken. 

Om 13:00 wordt de dorpsdag officieel geopend en kan er worden genoten van alle mooie kramen op de braderie. Frederik en Frederik kunnen als geen ander de mensen entertainen tijdens de braderie. Geen zin in de braderie, niet getreurd want voor de ‘’vroege vogels’’ gaat ook de tap om 13:00 open. Midden op het plein staat een photobooth, waar je met jouw vrienden de dag kan laten vastleggen! Daarnaast zijn voor de grote en kleine eters verschillende foodtrucks aanwezig. 

Coco de clown tovert bij alle kinderen een lach op hun gezicht. Daarnaast zijn er veel oud Hollandse spelletjes, kunnen de kinderen slijm maken en geschminkt worden.

Om 17:00 mogen, als dat al niet het geval was, de voetjes van de vloer. Dan begint DJ Christian namelijk met het draaien van de beste hitjes. Om 19:30 is het tijd voor de meezingers, want echte Veender Tim Bouw betreedt dan het podium. Om 20:30 gaat de volumeknop maximaal en gaat het figuurlijke dak er af met de band Suit up! Tot slot sluit DJ Christian af. Wij hopen als organisatie op een fantastische dag voor jong en oud en zien uit naar uw komst!