De Winterfair op 7 december bij voetbalvereniging Veensche Boys in Nijkerkerveen beloofde al speciaal te worden, maar nu kan het helemaal niet meer stuk. Donny van de Beek (Ajax en oudspeler van Veensche Boys) onderbrak donderdagavond 5 december pakjesavond en kwam persoonlijk langs om tien ballen en twee voetbalschoenen te signeren die worden geveild tijdens de Winterfair. Ook Thomas Buitink (Vitesse en oud speler van Veensche Boys) signeert ballen. Verder gaan hele bijzondere zaken onder de hamer, diverse voetbalshirts zoals een shirt van FC Utrecht met de handtekeningen van alle spelers.  

Om 17.00 is de start van de Winterfair die georganiseerd wordt door zangvereniging Halleluja, muziekvereniging Concordia, het Oranje Comité  Nijkerkerveen en sv  Veensche Boys. De entree is gratis.

In winterse sfeer zijn er  diverse kramen met een breed aanbod aan kleding, curiosa en etenswaren  aanwezig. Diverse verenigingen en organisaties  uit de gemeente Nijkerk presenteren zich. In de loop van de avond  zal Concordia een muzikale bijdrage leveren door het geven van een concert. Ook de Kerstman ontbreekt niet en biedt zich aan om op de foto te gaan met ieder die dat wil.

Kees van den Heuvel