Voor mensen die het hard nodig hebben kunnen boodschappen worden gedoneerd dat wordt gebruikt voor de aanschaf van boodschappen in het kader van de kerstactie 2019 Nijkerk. Deze actie is voor die gezinnen, alleenstaande en oudere in onze stad die niet de middelen hebben om met kerst iets extra’s te hebben. Gewoonweg omdat zij om wat voor redenen dan ook en de “hoe kan dat nou vraag” in de problemen zitten.

Voor deze gezinnen, alleenstaande en oudere wordt geprobeerd voor het 4e jaar op rij de noodzakelijke boodschappen in te zamelen en er pakketten van te maken om deze aan te bieden aan deze groep. Ook toiletartikelen zijn zeer welkom. Deze groep is groot, groter dan u denkt. Er is veel stille armoede in Nijkerk en deze groep hoor je niet omdat zij zich schamen, deze mensen proberen wij te bereiken en hun een kerstpakket aan te bieden van de ingezamelde boodschappen. Ook is er een grote groep die niet anoniem is, zij aanvaarden de hulp die wij aanbieden en wij roepen de mensen dan ook op behoor je tot deze groep neem contact met ons op.  

Er zijn mensen die zeggen “er is toch een voedselbank” ja helaas die is er” maar er zijn ook veel gezinnen, alleenstaande en oudere die net iets boven de inkomens toets zitten en nergens voor in aanmerking komen. Dus beste mensen doneer boodschappen voor deze groep, wij maken er dan pakketten van en zorgen dat ze op de juiste plek terechtkomen. We hebben gelukkig ook een aantal vaste sponsors van de middenstand in Nijkerk en zij hebben hun medewerking ook voor dit jaar weer toegezegd. Wilt u doneren dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen

per email naar  bpjansen@kpnmail.nl 

telefonisch op 0622781296

facebookpagina van de groep Ruilen of Gratis af te halen Nijkerk onder de oproep

Of een privebericht via messenger Barta Jansen van Jorksveld

 

Hoe mooi zou het zijn als wij met zn allen ervoor kunnen zorgen dat wij ook dit jaar met kerst deze mensen kunnen verrassen met een kerstpakket.

 

U doet toch ook mee!!