Rond 10 november wordt jaarlijks landelijk de Dag van de Mantelzorg gevierd. Op deze dag worden mantelzorgers in het zonnetje gezet. Zaterdagmiddag 6 november a.s. organiseert Sigma, in samenwerking met Restaurant de Dolle Joncker, de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg voor de Nijkerkse mantelzorgers.

Graag ontvangen wij jou als mantelzorger met een gezellige High Tea bij Restaurant de Dolle Joncker van 14.30-16.30 uur. Meer informatie of aanmelden kan tot uiterlijk 29 oktober via: mantelzorg@sigma-nijkerk.nl. Wees er snel bij want vol is vol! Vermeld bij aanmelding, naam, adres, telefoonnummer, emailadres en eventuele dieetwensen. Geef ook even kort aan voor wie je zorgt. 

Je bent mantelzorger als je tenminste 3 maanden, meer dan 8 uur per week, zorgt voor iemand met een ernstige ziekte of handicap. Mantelzorgers verrichten met elkaar heel veel werk en besparen daarmee de overheid veel geld. Zij doen dit vrijwillig en vaak uit liefde voor de persoon voor wie zij zorgen. Deze zorg kan zwaar zijn en veel energie vragen. Afgelopen jaar kon deze dag helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Daarom zijn we extra blij jullie allemaal weer te kunnen ontmoeten. Temeer omdat wij ons realiseren dat het achterliggende jaar voor veel mantelzorgers extra zwaar is geweest.

Vergeet 6 november niet je QRcode (digitaal of op papier) of je vaccinatiebewijs mee te nemen.