Op 20 november is de traditionele Dag van de Ondernemer. Ook dit jaar benadruk het college van burgemeester en wethouders op deze dag hoe belangrijk ondernemers zijn. Dit jaar niet door persoonlijke bezoeken van wethouder Mariëlle Broekman, maar via een videoboodschap, onder andere te zien op de website van de gemeente, www.nijkerk.eu. De dag van de ondernemer is een initiatief van MKB Nederland, dat het college van harte ondersteunt.

Wethouder Mariëlle Broekman: “ Eén dag is eigenlijk veel te weinig als we ons realiseren hoe belangrijk ondernemers voor ons zijn. De producten, diensten en service die ondernemers leveren, de banen die er door jullie inzet ontstaan, het draagt allemaal onmisbaar bij aan onze welvaart en ons welzijn. Ik wil  al onze hardwerkende, initiatiefrijke ondernemers in Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk van harte complimenteren met hun inzet en hen die het moeilijk hebben veel sterkte wensen.”

Symbolisch voor alle ondernemers krijgen vijf ondernemers van de wethouder een mooie bos bloemen. De bos bloemen gaan dit jaar naar: Garage Woudenberg in Nijkerkerveen, Lingeriewinkel Body Comfort en De Haen in Hoevelaken, Willemijn Kledingzaak en Dolly en Marie Louise van het Sluishuis in Nijkerk. In een telefoongesprek met de wethouder hebben ze gehoord waarom zij dit jaar extra in het zonnetje gezet worden.