Social distancing oftewel: houd, afstand, van elkaar.
Terwijl de nieuwe trends elkaar opvolgen:
–         #houdvanelkaar
–         #houdafstand
–         #blijfgezond
–         #staysafe
Was ik nog bezig om het nieuwe leven te ontdekken. Het zal aan mij liggen dat ik trager reageer, of inhaak op, dan de commerciële bureaus maar dat is dan ook hun werk. Terwijl ik aanbiedingen via mijn laptop voorbij zag komen en gebeld werd voor diverse aanbiedingen om zelfs in deze tijd mijn business te vergroten, zat ik nog in de modus van ‘Wat gebeurt er allemaal?’. Het is me al niet wat, zou mijn oma zeggen.

Vier Weken van social distancing verder ben ook ik aan het rondsnuffelen om het wiel uit te vinden. Terwijl ik het wiel uitvind, kom ik erachter het dat het wiel al uitgevonden is in de nieuwe steentijd rond 11.000 v.Chr. Je kunt deze informatie opvatten zoals je wilt. Ik vat het op als: als ze het toen al konden dan kan ik het blijkbaar NU ook. Dat uitvinden, ik zie het als aanpassingsvermogen, zat blijkbaar al vroeg in onze genen.

Waarom zou ik het wiel uit willen vinden? Omdat een wiel blijft draaien met de juiste aandrijving. En omdat ik de aandrijving ben van mijn eigen leven zal ik het wiel uit moeten vinden dat mijn leven draaiende houdt.

Blijf vooral gezond!

#blijfvooralgezond