De heren van BvB-Groep/ HV Voice hebben ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. In een spannende en gelijkopgaande strijd werd het Utrechtse HMS Achilles in een thuiswedstrijd met 16-14 verslagen.

De beginfase was voor de keepers. Beide doelmannen wisten de kansen uit het doel te werken, zodat na 10 minuten pas de eerste goal werd gescoord. Het tempo lag hoog, maar beide partijen bleven weinig scoren weinig. De gehele eerste helft was Voice iets beter dan Achilles, met telkens kleine voorsprong. Bij rust was het slechts 7-5 voor Voice.

In de tweede helft had Voice meer moeite om het tempo bij te houden. De kleine voorsprong bleef, maar de thuisploeg stond steeds meer onder druk. Achilles kwam halverwege de tweede helft weer op gelijke hoogte. Voice kwam vlak voor tijd zelfs op een achterstand. Met een strafworp vlak voor tijd wist de ploeg toch weer de voorsprong te pakken. In een bloedstollende laatste minuut, met kansen over en weer, hield Voice stand en in de laatste seconden werd met een doelpunt de winst veiliggesteld. Eindstand 16-14.

Verslag: Dieter Bakker