Op een vroege zondagmorgen moest het eerste jeugdteam in actie komen in Zeewolde. Maar van opstartproblemen hadden Daniël, Matteo en Jens geen last. Daniël en Matteo wonnen het eerste punt door een goede overwinning in 2 games. Daarna mocht invaller Jens zijn enkelpartij aanvangen. De eerste game won hij in verlenging maar de tweede game was het verzet gebroken (22-20 / 21-12). Van de volgende partijen verloor alleen Daniël zijn enkelpartij (21-17 / 21-17), maar de andere partijen werden met gemak gewonnen. Eindresultaat een mooie 5-1 overwinning! Na de 4-2 overwinning van vorige week is het eerste jeugdteam de competitie goed begonnen.

Jeugdteam 2 speelde op vrijdagavond in Wageningen tegen Kantjils. Helaas wisten zij hun 5-1 overwinning van vorige week geen vervolg te geven. Hoevelaken wist 2 dubbelpartijen te winnen, beide met invaller Mark, maar de andere dubbelpartij en 3 enkelpartijen ging verloren en dus reden ze met een 4-2 verlies huiswaarts.

Bij de seniorenteams kwam alleen Hoevelaken 1 in actie. Thuis namen ze het, met 2 invallers, op tegen Barneveld. Casper en Marcel wisten hun dubbelpartij te winnen en de dames, Hennie en Joke verloren de eerste game nipt in verlenging (21-23). De tweede game ging ook verloren waardoor de tussenstand op 1-1 stond. Van de enkelpartijen wist alleen Casper deze te winnen en dus wist het team dat ze beide mixdubbels moesten zien te winnen om er nog een gelijkspel uit te slepen. De eerste mixdubbel werd door Hoevelaken gewonnen maar de tweede werd nipt verloren (20-22 / 16-21). Eindresultaat een 5-3 verlies.

Volgende week gaat de competitie verder en komen 5 van de 6 BCH-teams in actie.