Vrijdag 22 oktober bestond Badmintonclub Hoevelaken (BCH) 50 jaar! Vanwege de herfstvakantie werd bij dit heugelijke feit een week later, op woensdag 27 oktober, stilgestaan in het Sportcafé De Slag. Het bestuur trakteerde alle leden, jong en oud, op fris of een biertje met een Spakenburgs Hart erbij.

De grote verrassing van de avond is de 8mm-film over een uitje van de club in de jaren ‘70, door een van de leden gedigitaliseerd. De film werd onlangs gevonden in de archieven van de badmintonclub. Op de film is het oude centrum van Hoevelaken (waarschijnlijk tussen 1975 en 1980) te zien, waar de BCH-leden op een dubbeldekker stappen om bij restaurant Bavoort in Leusden op bezoek te gaan. Helaas waren er geen leden aanwezig die dit uitje destijds zelf hebben meegemaakt. Het bestuur van BCH zou het leuk vinden om wat meer over de film en het uitstapje te horen; was u er destijds bij en/of heeft u interesse om de film te zien, meldt u zich dan via info@bchoevelaken.nl.

Het komende badmintonseizoen zal in het teken blijven staan van het 50-jarige jubileum. Met welke activiteiten hangt af van de nieuwe coronamaatregelen die het kabinet zeer waarschijnlijk gaat aankondigen. Meer informatie volgt daarom op www.bchoevelaken.nl. Wilt u te zijner tijd meedoen aan een van de activiteiten of gewoon een keertje komen badmintonnen, dat bent u van harte welkom! Stuur een mailtje naar info@bchoevelaken.nl!