Het was drie jaar geleden vanwege corona, maar zaterdag stond Badabounce weer als vanouds in Sporthal Corlaer voor hun jaarlijkse januari-demo. De opstelling was anders en er werd voor het eerst gebruik gemaakt van het licht en geluid van Mozaïek 033, maar het enthousiasme van de dansers en eigenaren Jarno & Jantina Klompenhouwer was zoals altijd aanstekelijk.

De 28 groepen van Badabounce uit zowel Nijkerk als Putten werden verdeeld over twee shows waarin de honderden dansers lieten zien wat zij vanaf september al geleerd hebben. Het was voor de nieuwe groep Badavlinders, waarin kinderen met een lichte beperking of achterstand sinds half november dansen, tevens hun debuut om op te treden. Ook zij dansten hun ingestudeerde choreografie met veel passie en enthousiasme wat beloond werd met een daverend applaus van het publiek.

De komende week wordt er in alle lessen van Badabounce gestart met een nieuw dansblok en staan alle lessen open voor proeflessers en nieuwe dansers. Meer info op www.badabounce.nl.