Van dinsdag 12 maart 06.00 uur in de ochtend tot woensdag 13 maart 2019 is de Arkemheenweg ter hoogte van de nieuwbouw wijk Doornsteeg voor 24 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden worden uitgevoerd om te kunnen starten met de afbouw van de fietstunnel bij de entree van de nieuwbouwwijk.

Stalen damwanden en asfalteringswerkzaamheden  
Tijdens deze 24 uurs-afsluiting worden er stalen damwanden uit de grond getrokken en zal de definitieve asfalt laag op de tunnel aangebracht worden. Om al deze werkzaamheden veilig en in een korte periode te kunnen uitvoeren zal de weg hiervoor worden afgesloten.

Het doorgaande verkeer van en naar de N301 kan tijdens deze afsluiting gebruik maken van een omleiding over industrieterrein Watergoor. Verkeersregelaars staan bij de afsluiting om verkeer in de juiste richting te sturen.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de verkeersmaatregelen en/ of de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan  contact op met de afdeling Operationeel beheer van de gemeente Nijkerk. Zij zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer 14 033 of via gemeente@nijkerk.eu