Zaterdag 8 april vindt de 8e editie van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk plaats. Was er vorig jaar nog een duidelijke terugloop van deelnemers, dit jaar gaan de deelnemersaantallen weer richting ‘vroeger’. En ook het bedrijfsleven en de vrijwilligers staan nog vol achter de organisatie!

Ook dit jaar kan er naast het hardlopen weer gewandeld worden. Afgelopen jaar is dat goed bevallen en zo is de Halve van Nijkerk voor meer mensen toegankelijk. Bewegen is immers van levensbelang en hardlopen is niet voor iedereen weggelegd.

Vrijwilligers

De inzet van vrijwilligers is cruciaal. Helaas is een van onze kernvrijwilligers ons onlangs ontvallen, dat zal zeker een gemis zijn. Maar we hebben onverwacht veel aanmeldingen ontvangen om te helpen om alles in goede banen te leiden. De mensen van Stimon zijn niet meer weg te denken. Zij verkennen op hun motoren vooraf het parcours en begeleiden samen met de chauffeurs van Ekris de deelnemers tijdens de run.

De bewoners van De Brink hebben er een traditie van gemaakt om de deelnemers feestelijk te onthalen, een soort van Damloop-beleving! En ook dit jaar belooft het weer een feest te worden!

Inschrijven

De laatste 150 startnummers zijn inmiddels in de verkoop. Er kan nog tot en met vrijdag 7 april 18.00 uur ingeschreven worden, tenzij de limiet eerder is bereikt. Iedereen die zich voor 6 april heeft ingeschreven kan zijn of haar startnummer ophalen op donderdag en vrijdag bij Van Duinkerken tussen 12.00 en 16.00 uur. Mocht dat niet lukken, dan liggen de startnummers klaar bij de start aan de Frieswijkstraat!

Programma (onder voorbehoud):

14.00 uur         start 10km wandelen

17.00 uur         start Optiek Verkerk KidsRun

17.15 uur         start Bouw Logistics Halve Marathon

19.15 uur         start 5km

19.20 uur         start Vreugdenhil 10km

Foto: Harry Koelewijn