Op zaterdag 8 april 2023, vindt alweer de 8e editie van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk plaats. De voorbereidingen zijn gestart en de inschrijvingen zijn geopend. Vroege inschrijvers profiteren van de speciale early-bird prijzen. De deelnemers finishen als vanouds op het Plein dat volledig vernieuwd is. 

Ten opzichte van de voorgaande edities is er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Belangrijkste is dat de Halve Marathon dit keer tweemaal de ronde van 10 kilometer loopt en hierdoor maar liefst drie keer het centrum aandoet!

De Halve van Nijkerk is breed toegankelijk met diverse afstanden voor zowel beginnende als gevorderde lopers. De organisatie bouwt het vernieuwde Plein om tot een feestelijke ‘arena’ waar de deelnemers na hun prestatie hun welverdiende medaille omgehangen krijgen! Inschrijven kan via www.halvevannijkerk.nl. Tot en met 31 januari 2023 geldt er een early-bird actie, dus vroeg inschrijven loont!

Bedrijfsdeelname 

Steeds meer bedrijven stimuleren hun medewerkers om te bewegen. De Halve van Nijkerk biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven om mee te doen. In de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. Samen in beweging komen en nagenieten in een van de horecagelegenheden in het mooie centrum.

Programma (onder voorbehoud):

14.00 uur         start 10km wandelen

17.00 uur         start Optiek Verkerk KidsRun

17.15 uur         start Bouw Logistics Halve Marathon

19.15 uur         start 5km

19.20 uur         start Vreugdenhil 10km

Foto: Harry Koelewijn