Voetbalvereniging sc Hoevelaken heeft voor het seizoen 2018-2019 een vacature voor hoofdtrainer van het vrouwenvoetbal. Na het kampioenschap in de voetbaljaargang 2016-2017 speelt het eerste vrouwenteam dit seizoen in de tweede klasse. De spelersgroep is jong en ambitieus en weet prestatie en plezier hand in hand te laten gaan.

Naast een eerste vrouwenteam heeft sc Hoevelaken ook een tweede vrouwenteam, dat uitkomt in de vierde klasse, alsmede twee meisjesteams (MO15-1 en MO13-1). Om de vrouwenafdeling een eenheid te laten zijn vraagt de club een hoofdtrainer, die niet alleen oog heeft voor prestatie, maar ook voor opleiden.

Naast de zoektocht naar een hoofdtrainer wil sc Hoevelaken ook graag speelsters uit Hoevelaken en omgeving verwelkomen, die op prestatief niveau willen voetballen. Hoevelaken wil het bereikte speelniveau, de tweede klasse, graag continueren en zoekt daarom speelsters, die willen meewerken om de club op dit niveau te houden.

Kun jij je vinden in bovenstaande ambities en heb je zin om bij sc Hoevelaken hoofdtrainer (m/v) te worden of bij sc Hoevelaken te komen voetballen, dan kun je contact opnemen met de club via info@schoevelaken.nl.

Bron en Foto: Robert Kreuning