“Hoe kom ik over bij mijn gesprekspartner?” voor werkzoekenden in Nijkerk. Weet jij welke eerste indruk je achterlaat bij je sollicitatie? Op maandag 16 september hoor je meer bij Walk&Talk, dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de Bibliotheek.

Wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, krijg je in de eerste seconde al een indruk van de persoon tegen over je en vormen hierover een mening. Vanuit deze mening regeren we op de ander en stemmen we ons gedrag af. We zien en horen vaak door een filter van ervaringen, maar klopt ons filter nog? En horen en zien we op de juiste manier? De eerste indruk over jou en je gesprekspartner is ook belangrijk wanneer je solliciteert. Kom in gesprek en sta eens open voor de feedback hoe jij overkomt bij de ander! Tamar Kaijzer geeft je inzicht in jouw lichaamstaal. Na deze inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Je bepaald zelf hoelang je blijft koffiedrinken.  

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Nijkerk is te vinden aan de Frieswijkstraat 99.

Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.