Lange tijd ging het gelijk op tussen De Merino’s en Veensche Boys op een zeer nat voetbalcomplex in Veenendaal, maar na rust wist Veensche Boys het verschil te maken. Het werd 0-4 in het voordeel van de ploeg uit Nijkerkerveen. De Blauwe Helden blijven echter op de vierde plaats staan. Beide ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Het leidde nauwelijks tot kansen. Wel probeerde een speler van De Merino’s vanaf de middenlijn nog doelman Jordy Deckers te verschalken omdat die te ver buiten zijn doelgebied liep. De bal kwam terecht op de lat en dus mazzelde Veensche Boys. Uiteindelijk viel op slag van rug de 0-1 als gevolg van een fout van de doelman van De Merino’s. Hij stond ver van zijn doelgebied. Nadat de bal veroverd was, passte Nassim Barkoki de bal naar Corné Parol die zijn man uitspeelde en gemakkelijk de eerste goal scoorde. Ook voor goal nummer 2 was Parol verantwoordelijk, na de theepauze. Met een knalharde poeier werd de 0-2 op het scorebord gezet en daarmee leek Veensche Boys De Merino’s reeds moreel als fysiek op de knieën te krijgen. Na een rush van Tom van Donselaar en een prachtige boogbal over de keeper van De Merino’s was de zege veiliggesteld. In de slotfase scoorde invaller Julian Buitenhuis nog de 0-4, snoeihard in de nok van de goal. Foto Kees van den Heuvel