Veensche Boys heeft in haar oefenperiode weer flink toegeslagen. Op bezoek bij FC Aalsmeer werd zaterdag 26 augustus met 2-4 van de gastheren gewonnen. Aanvankelijk kwam FC Aalsmeer via een penalty van Luke Vahle aan kop, maar daarna sloeg Veensche Boys razendsnel toe. Het werd in luttele momenten 1-4 dankzij goals van aanvoerder Nico van den Brom, spits Corné Parol en de vleugelaanvallers Julian Buitenhuis en Tom van Donselaar. Het is dat de keeper van Aalsmeer een sta-in-de-weg bleek, maar anders was de score nog verder opgelopen. In de tweede helft was Veensche Boys alleen nog de eerste tien minuten angstvallig dichtbij de goal van de tegenstander, maar FC Aalsmeer dicteerde daarna het spel. Opnieuw door een penalty van Luke Vahle, na een lichte overtreding van Mauro Peters in het strafschopgebied, wist FC Aalsmeer de schade nog enigszins te beperken. Diezelfde Vahle ging later nog geblesseerd aan zijn rug van het veld. Foto Kees van den Heuvel