In een zonnig (!) Druten hebben de dames van Hockeyclub Nijkerk zondag 19 november met 1-0 verloren van de plaatselijke hockeyvereniging Druten. In het eerste kwart bleef het nog 0-0, maar in het tweede kwart werd er fysieker gespeeld en wist Druten te scoren.1-0. De Nijkerkse dames kregen nog een strafcorner maar wisten niet te scoren. Op het fluitsignaal van het tweede kwart was er nog een strafcorner voor Druten waaruit de 2-0 werd gemaakt maar die werd terecht afgekeurd door de scheidsrechters omdat de bal hoog ging. Na de rust startte Nijkerk met een 1-0 achterstand. In het  derde kwart werd  er nog fysieker gespeeld en regelmatig werd de tijd stil gelegd voor een korte blessure behandeling. Nijkerk kreeg een strafbal maar scoorde niet. Het bleef uiteindelijk 1-0. De Nijkerkse dames hebben heel hard gewerkt en bleven goed hockeyen in het vierde kwart, maar het verschil werd niet meer ingehaald. Kees van den Heuvel