Veensche Boys heeft kort na de fysiek zware wedstrijd tegen Batavia de weg verder omhoog gevonden. Tegen VSCO uit Oosterwolde werd eenvoudig met 4-1 gewonnen. De goals waren van Julian Buitenhuis, Yannick Bouw en Mohammed Nouri. Ook maakte VSCO een eigen goal.

Het team van trainer Erik Assink ondervond nog tal van pijntjes en kwaaltjes naar aanleiding van het gewonnen duel tegen Batavia. Alles piepte en kraakte. Onder meer moest daardoor Klaas Bout al snel het veld verlaten en werd vervangen door Lucas Mercera. Toch bevond het team zich nog altijd in een winning flow. De goals hadden als rijpe appelen kunnen vallen in de eerste helft tegen VSCO. Het bleef echter lange tijd 1-0 waardoor de tegenstander uit Oosterwolde nog lange tijd de hoop kon koesteren om een aansluitingstreffer te maken. Twee minuten voor rust werd dan uiteindelijk alsnog het vonnis geveld door een goal van Yannick Bouw, nadat eerder al Julian Buitenhuis met een kopbal de keeper van VSCO had verschalkt. Na rust bleef Veensche Boys zeer gevaarlijk. Dat resulteerde in een eigen goal van VSCO (Jim Strieker), nadat Julian Buitenhuis de bal richting de goal van de tegenstander had gekopt. VSCO maakte het nog even spannend doordat Klaas van Woudenbergh namens de Kanaries scoorde. In de slotminuten maakte Mohammed Nouri nog de 4-1. Veensche Boys handhaaft hiermee haar leidende positie.