Sparta Nijkerk heeft zaterdag 5 november aan het bloedstollende duel tegen koploper DOVO één puntje weten over te houden. Tegen de club uit Veenendaal werd op de Ebbenhorst met 1-1 gelijkgespeeld. Sparta Nijkerk kwam al vroeg op voorsprong tegen DOVO. Mike Ahrens scoorde uit een vrije trap. De thuisploeg kreeg een paar goede mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen. DOVO was nauwelijks gevaarlijk. Het bleef bij 1-0 in de eerste helft. De mannen uit Veenendaal kwamen na de thee heel wat beter uit de kleedkamer. Het was rond de zestigste minuut dat DOVO langszij kwam. Yannick Zeeman schoot een afvallende bal binnen en bepaalde daarmee de eindstand. DOVO blijft koploper met 25 punten uit dertien wedstrijden. Sparta Nijkerk bungelt nog steeds onderaan op een vijftiende plek met dertien punten uit evenzoveel duels.