Sparta Nijkerk heeft een belangrijke zege behaald op DOVO. Werd er tijdens de voorbereidingen in een oefenwedstrijd nog verloren van het team uit Veenendaal, daar kon zaterdag 9 september een overwinning op het conto van de Nijkerkers worden bijgeschreven (1-0). Na vier wedstrijden staat Sparta Nijkerk met zes punten op een negende stek. In de eerste helft gebeurde nagenoeg niets. Tien minuten na rust bleek Roy Bakkenes de scherprechter in het duel. Bakkenes, oud-speler van DOVO, schoot raak uit een vrije trap van een meter of 25. Het bleek uiteindelijk de winnende goal. Man of the Match Bakkenes moest in de blessuretijd echter nog wel een gele kaart incasseren. Tekst: Kees van den Heuvel Foto’s: Aalt Guliker