Op maandag 9 juli sloot Gitaarschool Rollocastle het lesseizoen af met het traditionele eindconcert. Een groot aantal gitaarleerlingen, van jong tot oud, lieten zich horen in diverse muziekstijlen in het gevarieerde programma.  De showroom van Verhoog Muziek in het centrum van Nijkerk was ook dit jaar weer het decor voor deze muzikale avond.  “Verhoog heeft een geweldige ruimte en het is heel speciaal om zo tussen de muziekinstrumenten te zitten”, aldus Melcher de Vries, docent en eigenaar bij Gitaarschool Rollocastle. “Het is een geweldig decor op zo’n muzikale avond.” 

In 2006 studeerde Melcher af voor zijn Bachelor en in 2008 behaalde hij zijn Master-examen aan het ArtEZ-conservatorium in Zwolle. Met wekelijks zo’n 100 leerlingen die de weg weten te vinden naar zijn gitaarscholen in Nijkerk en Meppel bezit hij een hoop ervaring en een bloeiende lespraktijk. De leerlingen volgen gitaarles in diverse stijlen en tijdens de voorspeelavond kwam dan ook voor elk wat wils voorbij.

Begin september gaat het nieuwe cursusjaar van start en er zijn nog enkele lesplaatsen vrij. Voor iedereen die meer wil weten over gitaarspelen of het volgen van lessen biedt Gitaarschool Rollocastle de mogelijkheid tot een gratis en vrijblijvende proefles om kennis te maken en informatie in te winnen. Voor meer informatie over de gitaarschool, de docent of de gitaarlessen, kijk op www.gitaarschoolrollocastle.nl

Foto Harry Koelewijn