Zes bewoners van de Roggeakker in Hoevelaken zijn afgelopen dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3871 NT is in de augustustrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. De volgende bedragen zijn gewonnen: 50.000 euro (1 winnaar), 25.000 euro (3 winnaars) en 12.500 euro (2 winnaars). Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

 

Marck en zijn vriendin wonnen 25.000 euro. “We willen dolgraag een dakkapel. Dat kan nu zelfs aan beide kanten van het huis!”. Sylvia en haar man wonnen 25.000 euro: “Hier zijn we ontzettend blij mee! Er zijn genoeg wensen: we willen graag een tuinhuisje, misschien wel met veranda en een open haard. Ook willen we allebei dolgraag een e-bike. Die gaan er nu zeker komen!”

De uitzending van de uitreiking in de Roggeakker is op vrijdag 28 september te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.¬†Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Foto Roy Beusker