De door Concordia op 8 december geplande Winterfair in Nijkerkerveen gaat definitief niet door.  Tijdens de ledenvergadering van 8 november heeft wegens omstandigheden een wisseling in de bestuurssamenstelling  plaatsgevonden. Een aantal taken moest worden verschoven met als gevolg dat ook de samenstelling van de Activiteitencommissie moest worden aangepast. Hierdoor liepen de voorbereidingen voor de Winterfair vertraging op. 

Hoewel de voorbereidingen voor de Winterfair al vroeg in gang gezet waren bleek het in de nieuwe samenstelling wegens tijdgebrek helaas niet meer mogelijk deze  verder af te ronden. In goed overleg is daarom besloten de Winterfair niet door te laten gaan.  Voor volgend jaar zijn er al wel plannen voor het organiseren van een grotere kerstfair in samenwerking met een van de Nijkerkerveense verenigingen. De eerst gesprekken hierover hebben inmiddels plaatsgevonden.

Het traditionele eindejaarsconcert van Concordia gaat wel door en zal plaatsvinden op woensdagavond 20 december, in het dorpshuis Concordia, Van Rootselaarstraat 7 te Nijkerkerveen. Aanvang 19.30 en de toegang is gratis.