Neem een gedicht en maak er een passende achtergrond bij. De workshop “creatieve verbeelding van een gedicht” wordt op zaterdag 27 januari in de bibliotheek van Nijkerk gehouden. Er liggen gedichten en materialen klaar om uw eigen versie van een “plint”poster te maken. Meedoen kan vanaf 10 jaar. We beginnen om 10.30 uur en ruimen om half één weer op. Deelname is gratis, aanmelden gewenst via info@bibliotheeknijkerk.nl. Bert Jurling, onze stadsdichter, is aanwezig om goede tips te geven. Zijn gedicht voor de bibliotheek heeft ook een mooie achtergrond gekregen!

Dit is een activiteit in het kader van de Week van de Poëzie.

Open Podium gedichten

Schrijft u zelf gedichten, en wilt u die voordragen? Of liever een gedicht van een andere dichter voordragen? Kom naar het Open Podium op zondag 28 januari in de bibliotheek in Nijkerk. Tussen 15.00 en 16.00 uur is de vloer van U!

Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom om hieraan mee te doen. Neem je eigen fans mee en laat van je horen! Ook als publiek bent u van harte welkom. De bibliotheek is open van 13.30-16.30 uur. Dit is een activiteit in het kader van de Week van de Poëzie.