Op vrijdag 7 december organiseert de VVD Nijkerk –Hoevelaken het maandelijkse VVD Café in “de Haen” in Hoevelaken, in plaats van het gebruikelijke moment bij Grand Café Lust in Nijkerk. Het VVD Café is voor inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken een ideale mogelijkheid om, onder het genot van een drankje op de vrijdagmiddag in gesprek te gaan met de lokale VVD’ers.

‘’Het VVD Café is de afgelopen verkiezingscampagne in het leven geroepen om geïnteresseerden in de politiek, of mensen die vragen hebben over lokale zaken, de mogelijkheid te bieden om met ons in contact te komen’’ aldus Jacqueline Doppenberg, sinds dit voorjaar raadslid voor de lokale VVD. ‘’ Elke eerste vrijdag van de maand gaan wij in gesprek met de inwoners van de gemeente Nijkerk om te luisteren naar wat er speelt en om aandacht te schenken aan mensen met plaatselijke vragen’’.

In oktober 2018 is de VVD op werkbezoek geweest in het centrum van Hoevelaken. “Daar merkte ik dat onze aanwezigheid als prettig werd ervaren. Ook de gesprekken met ondernemers via Hartje Hoevelaken waren nuttig. We merken hoe fijn mensen uit Hoevelaken de aandacht vinden. Wij willen die graag geven en daarom heb ik mij hard gemaakt om het VVD Café regelmatig van Nijkerk naar Hoevelaken te verplaatsen. Wij vinden het belangrijk om op een informele manier met de inwoners en ondernemers van Hoevelaken in gesprek te gaan over wat er in en om Hoevelaken speelt en waar kan dat beter dan in Hoevelaken zelf?’’ 

Jacqueline is ook duidelijk met wat ze wil bereiken door het VVD Café naar Hoevelaken te halen ‘’ Ik hoop dat de lokale VVD hiermee bereikt dat de inwoners en ondernemers van Hoevelaken zich niet langer het ondergeschoven kindje van de gemeente Nijkerk voelen.’’  

Het VVD Café is op vrijdag 7 december 2018 van 16.00 tot 18.00u in Grand Café en Partycentrum De Haen. De Brink 10A, 3871 AM Hoevelaken en is vrij toegankelijk voor iedereen.