Donderdagavond 9 november was er voor de Vrijwilligers van Woonzorgcentrum Sint Joszef een gezellige avond in Het Koetshuis georganiseerd. Aan het begin van de avond werden ze welkom geheten door Frank Beffers, manager van Sint Jozef.

Hij bedankte ze voor al het vrijwilligeswerk wat ze wekelijks toch maar weer doen. Helpen in het Resraurant tijdens de koffie, diner en de broodmaaltijden. Wandelen met de bewoners, met de duofiets rijden, sjoel en koersbal wedstrijden begeleiden te veel om op te noemen. Zonder al die vrijwilligers was het leven in een verzorgingshuis zeker niet zo aangenaam als NU. Bij binnenkomst kreeg iedereen een glas prosecco aangeboden.

Na een uurtje gezellig met elkaar bij te praten en een drankje te nuttigen werd het grote buffet geopend door gastvrouw Belinda Hartog. Het ontbrak aan niets. Tijdens het buffet liep Goochelaar Roby Brouwer de tafels langs met zijn goocheltrucs. Hij verbaasde iedereen. Zijn trucs waren geweldig en dat zo aan de tafel waar je bovenop zit. Ze werden door Roby goed bezig gehouden. De vrijwilligers kunnen terug zien op een geweldige avond.

Bron en Foto’s: Harry Koelewijn