Op het schoolplein van basisschool De Koningslinde is woensdag 17 mei voor de zesde keer het 2tegen2 straatvoetbaltoernooi van start gegaan. Ook dit jaar strijden de groepen 5 t/m 8 weer om de felbegeerde titel beste straatvoetballer(ster) van Nijkerk. Er is een categorie voor meisjes en een categorie voor jongens. Er vinden nog diverse voorronden plaats, voordat de grote finale in het centrum van Nijkerk wordt gespeeld.

Er wordt op 24 mei nog gespeeld in de Voetbalkooi van de Ichthus, 31 mei voetbalkooi Baggelaar, 7 juni plein school Holk, 21 juni voetbalkooi Hoevelaken en op 28 juni word de finale gespeeld in het centrum van Nijkerk. Kinderen kunnen zich aanmelden op de voorronde/locatie waar zij willen spelen.

De opening werd verzorgd door de hoofdsponsor van het toernooi 2B Youth Connection. Naast dat de stichting jeugd- en jongerenwerk het toernooi organiseert wordt het toernooi ondersteund door Nijkerk sportief en gezond. Zit jij in groep 5,6,7 of 8 en wil jij mee doen? of wil jij weten waar en wanneer er gespeeld gaat worden ? Upload een inschrijfformulier van de site of vraag er eentje aan bij lars@jongerenwerknijkerk.nl

Bron en foto Kees van den Heuvel