De heren van BvB-Groep/ HV Voice heeft de uitwedstrijd in Weesp tegen WeHaVe niet kunnen winnen. Het 22-18 verlies bleef zonder gevolgen voor de koppositie omdat nummer 2 van de ranglijst, Celeritas, ook punten liet liggen. Voice wist dat het een moeilijke avond zou worden, want WeHaVe heeft thuis nog geen wedstrijd verloren. Eerder dit seizoen won Voice het thuisduel met ruim verschil. De eerste helft waren de ploegen gelijkwaardig. Voice pakte een aantal keer een voorsprong, maar kon deze niet vast houden. WeHaVe nam vlak voor het einde van de eerste helft de leiding en ging met een 10-8 voorsprong de rust in.

De achterstand van Voice groeide in de tweede helft tot 5 doelpunten. Daarna kwam de ploeg weer beter in de wedstrijd en werd het gat weer teruggebracht tot twee. Voice was echter niet meer bij machte het verschil verder in te lopen en moest genoegen nemen met een 22-18 verlies.