Veensche Boys zit in de hoek waar de klappen vallen. Opnieuw lijdt de ploeg van trainer Eddy Hof zwaar verlies. Ditmaal tegen FC De Meern dat in de tweede helft driemaal toesloeg. Met de 0-3 verliespartij zakt Veensche Boys naar een derde plek op de ranglijst.

Veensche Boys was niet bij machte om de druk te pareren die FC De Meern constant op de wedstrijd zette. Aanvankelijk speelde Veensche Boys vrij ingezakt, maar creeerde het ook nauwelijks kansen in de omschakeling. Alleen Tom van Donselaar was aan het begin van de tweede helft even gevaarlijk. De Meern zette evenwel de toon en duwde de Blauwe Helden in een defensieve rol. Dat De Meern nog niet in de eerste helft tot scoren kwam, kwam louter door gebrek aan scherpte bij de spits van FC De Meern. Deze goalgetter, Jesse Schuin, had de bal een paar keer voor het inschuiven, maar de bal bleek geen goede scherprechter. Pas na de derde grote kans in de tweede helft was het scheepsrecht en schoot de boomlange spits alsnog langs keeper Wessel Kroon. Dat was precies op het moment dat Veensche Boys wat meer aanvallender ging spelen en daardoor veel ruimte prijsgaf achterin. Nog geen twee minuten na de eerste goal van De Meern was het alweer raak. Tim Bijl schoot diagonaal raak. Het verzet was gebroken. In de slotminuten tenslotte mocht Tom Gentenaar een penalty benutten na vermeend hands.