TOV heeft op eigen veld een dreun uitgedeeld tegen Veensche Boys. De ploeg uit Baarn, nota bene voorlaatste in de competitie, won met 3-1 van de Veenders. De enige goal namens Veensche Boys werd gemaakt door Danny Brouwer.

In de eerste helft kondigde die klap zich nog helemaal niet aan. Eigenlijk deed Veensche Boys het helemaal niet slecht door met flinke tegenwind een prima pot op het veld te zetten. De ploeg uit Baarn werd aanvankelijk zoek gespeeld door Veensche Boys. Dat resulteerde in de negende minuut in een verdiende 0-1 voorsprong. Tom van Donselaar zette de bal mooi voor en daarna had Danny Brouwer de hoek voor het uitkiezen. Diezelfde Brouwer kreeg nog zeker drie prachtige kansen om de marge te vergroten, maar verzuimde dit. Een tegenvaller diende zich aan na ruim een half uur. De enkel van Alwin van Domselaar knapte en hij moest het veld verlaten. Daarna begon de druk van TOV toe te nemen. Twee minuten voor rust werd tegen de verhouding in de 1-1 erin gekopt. In de tweede helft werd een voordeel verwacht van de wind in de rug, maar het tegendeel bleek. De wedstrijd kantelde, Veensche Boys wist de voorwaartse spelers niet te bereiken en TOV nam het roer over. Dat leidde na ruim vijf minuten tot een strafschop, nadat Stefan Fredriksen een speler van TOV in het strafschopgebied had gevloerd. De penalty die daarop volgde werd benut. In een poging om het heft weer in handen te krijgen werden bij Veensche Boys Bas van de Grootevheen en Menno van der Woude ingebracht, maar de kansen werden niet meer verzilverd. Sterker, TOV wist de voorsprong zelfs uit te bouwen tot 3-1. Door de winst van TOV wordt het heel spannend onderin en in het middenveld, want de onderlinge verschillen zijn bijna te verwaarlozen. Veensche Boys blijft staan op de tweede plek.