Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Om (ex) kankerpatiënten extra te verwennen organiseert de afdeling Harderwijk van De Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) samen met Ziekenhuis St Jansdal op woensdag 14 februari 2018 een Valentijnsverwenochtend. De bijeenkomst vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis. (Ex) kankerpatiënten zijn van harte welkom. De verwenochtend begint om 9.30 uur en duurt tot circa 13.00 uur.

(Ex) kankerpatiënten kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging of hand- en voetverzorging. Ook een huid- en oedeemtherapeut is aanwezig. Tijdens de behandelingen krijgen zij veel tips mee voor thuis. De mensen die de workshops geven, werken belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor is er ruim de gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen.

Nadere informatie is verkrijgbaar via Annegreeth Hamstra, mammacareverpleegkundige van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463981. De ochtend is in eerste instantie bedoeld voor patiënten die in de afgelopen drie jaar geconfronteerd zijn met de ziekte.

Belangstellenden wordt geadviseerd zich tijdig aan te melden voor de Valentijnsverwenochtend. Dit in verband met het beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via: www.stjansdal.nl/voorlichting