Eerder dan gebruikelijk speelt Het Gebeuren haar jaarlijkse voorstellingen. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2018 zal De Stuw in kerstsferen worden gebracht voor de komedie Los laten van Christa Warmerdam. Op vrijdag spelen we om 20:00 uur en op zaterdag om 15:00 uur en 20:00 uur.

De voorstelling gaat over Bauke en Marco de Leeuw, een echtpaar van middelbare leeftijd. Bauke is dirigente van een koor. Zij heeft geregeld dat een televisiestation een ‘real life soap’ komt maken van hun persoonlijke leven én haar leven als koordirigente. De opnames starten op eerste kerstdag. Bauke ziet er erg naar uit om haar leven te laten zien, maar helaas loopt alles anders dan zij voor ogen had. De verwikkelingen die dan ontstaan bieden uiteraard voldoende stof voor een onderhoudend avondje uit!

Als u kaarten wilt reserveren stuur dan een e-mail naar: info@hetgebeuren.com. Geef aan voor welke voorstelling (vrijdagavond, zaterdagmiddag of zaterdagavond) Geef aan hoeveel kaarten u wenst te reserveren. Betalen kan dan aan de zaal en alleen contant. Pinnen of anderszins elektronisch overmaken is niet mogelijk. Volwassenen €10,- inclusief kopje koffie of thee. 65+ en kids t/m 12 jaar €7,50, inclusief koffie, the of ranja. Begeleider van oudere/beperkte: gratis entree.

De getoonde foto is van vorig jaar.