Een door blessures gehavend Voice speelde afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Atlantis uit Dronten. Na een gelijk opgaande wedstrijd trok Voice met 21-22 aan het kortste eind.

Beide teams bleken aan elkaar gewaagd. Atlantis startte sterk en pakte gelijk een voorsprong. Voice zag gedurende de eerste helft de gasten langzaam een grotere voorsprong pakken, maar bleef in de buurt. In de laatste tien minuten speelde Voice een paar sterke aanvallen en verdampte de voorsprong van Atlantis weer. Bij rust was de stand 11-12.

Ook in de tweede helft waren de ploegen gelijkwaardig. Atlantis bleef een kleine voorsprong houden maar liep niet ver uit op Voice. In de laatste minuten werd het verschil steeds groter en leek Voice alsnog op een ruime nederlaag af te stevenen. De thuisploeg zette nog een keer aan en bracht het verschil met nog zo’n 30 seconden te spelen terug tot 1 doelpunt. De inhaalrace bleek net iets te laat ingezet. Atlantis speelde de laatste seconden zonder problemen uit en versloeg Voice met minimaal verschil.

Verslag: Dieter Bakker