Veensche Boys JO7-1 is kampioen geworden in haar klasse. Werkelijk alles gaat crescendo binnen dit team van zesjarigen. Wat een talenten en wat een weelde dat Veensche Boys met dit sterrenteam een beresterke jeugdige generatie kan opbouwen. Het team is zelfs zo sterk dat scouts van Ajax en Vitesse ondertussen lucht kregen van deze talenten.

Dan het duel bij SDC Putten: In een alles of niets wedstrijd waarin absoluut niet verloren mocht worden, omdat anders de directe tegenstander kampioen zou worden, trok Veensche Boys het initiatief na vijf minuten naar zich toe. Dit resulteerde in een 0-2 ruststand voor de boys. Na de rust kwamen de Veenders iets meer onder druk te staan en moesten ze zich wat meer beperken tot countervoetbal. De beste kansen bleven voor Veensche Boys en zo zijn ze ook naar 0-3 gecounterd. Doelpuntenmaker Bas van de Bosch (3x). Thuis in Nijkerkerveen moest Bas eerst spelen bij Veensche Boys JO9-1 en daarna ging iedereen luid toeterend op een kar van Mostert en Van de Weg.