Zaterdagavond 19 januari is de eerste editie van ‘Stapelgek!’ in De Haen in Hoevelaken. De naam van dit feest dekt de lading van het feest goed: Bezoekers stemmen met hun lege bekers op welk genre muziek er gedraaid wordt door deze te stapelen.

Stemmen met je beker

Elk kwartier is er voor het publiek de keuze tussen twee totaal verschillende muziekgenres. Door de lege bekers in een koker te doen bij het genre van voorkeur worden stemmen uitgebracht, en het genre met de meeste stemmen wint. Vervolgens draaien de dj’s bekende platen uit dat genre, en ondertussen kan er op de volgende genres gestemd worden. Nick: “We hebben nu al 12 feesten op deze manier gedraaid en die waren allen drukbezocht. Vooral de interactie met het publiek is erg leuk!”.

Via acties op de facebookpagina van Stapelgek is een heus VIP-pakket te winnen, bestaande uit viermaal gratis entree en 20 consumptiemunten. Zaterdag de 19e start het feest vanaf 21.00, de toegang is vanaf 18 jaar. Nick en Jesper: “We maken er een gezellig feest van, dus zien iedereen graag dan!”

Datum:
Zaterdag 19 januari 2019, start 21:00

Locatie:
Grand Café De Haen, De Brink 10A Hoevelaken