” Waardigheid en Trots ” is voor Woonzorgcentrum Sint Jozef een zekerheid. Dinsdagavond 6 november was er voor de bewoners en famillie van Team 2 een gezellige bingoavond georganiseerd. Restaurant De Heerd was versierd met vlaggetjes en bloemen en op de prijzentafel stonden prachtige prijzen. De avond begon met een kopje koffie/thee en wat lekkers erbij en iedereen werd hartelijk welkom geheten door het personeel. Ze waran blij met deze grote opkomst. Rond 19.00 uur werden de Bingospelleiders Coby en Kees verwelkomd en konden de balletjes gaan rollen en prijzen gewonnen worden. In de pauze en na afloop werden er drankjes met koude en warme hapje geserveerd.

Er waren prijzen gekocht door het personeel uit de pot Waardigheid en Trots en prijzen gekregen van een mooi aantal sponsoren die dit een goede reden vonden om onze ouderen te laten genieten. 

De sponsoren zijn: De Vlaaienwinkel, G&W gezondheidswikel, Slagerij De Vleeshouwerij, Vishandel Walvis, Banketbakkerij Ten Have, Brasserie Lust, Wijnhandel De Moor, Keurslagerij Tim de Gier, Slijterij Maaike, Lingerie Livera, Groent/Fruit Mango, Intratuin, Schreuder, De Postkamer en Tuin en Plant. Jullie sponsoren worden heel hartelijk bedankt door de bewoners en famillie van Sint Jozef.

Bron en Foto’s: Harry Koelewijn