Door het ene na het andere gave project op te leveren rijgt TODD Reclamestal de successen aan één. Hierdoor ziet ondernemer Richard Todd de kans zijn droom werkelijkheid te laten worden in een nieuwe stal en zijn bedrijf om te dopen tot twee nieuwe merken, SIGNPLOEG en RECLAMESTAL.

Vanaf deze maand werken beide teams vanuit een volledig nieuwe en op maat ontworpen stal in Amersfoort. “Het pand is van alle gemakken voorzien, zelfs onze kippen kunnen hier nu de beste projecten afleveren” lacht Richard terwijl hij zijn verse eitjes bakt in de keuken.

Eigenlijk is het nu heel simpel verklaart Richard “Je hebt de Reclamestal met daarin de “denkers” en de Signploeg met “doeners” beide met een grote passie voor creativiteit. Door de merken te splitsen kunnen we zonder problemen blijven groeien met behoudt van kwaliteit.”

Bij een rondleiding binnen en buiten de nieuwe stal zie je inderdaad de unieke gebundelde krachten van de Reclamestal en Signploeg. Van interieurstyling en signing tot printerieur, gevelreclame en car wraps, over alles is tot in de puntjes nagedacht en uitgewerkt. Hierdoor is de stal oprecht hét paradepaardje van beide teams te noemen.

Unieke werkplek in Nederland

Misschien wel het meest gave onderdeel van het pand is de nieuwe hal waarin de Signploeg werkt glundert Richard. “Project na project, op tijd, onderscheidend werk afleveren kan alleen als alle details kloppen. Een hal is zo schoon als een operatiekamer, voor iedereen eigen werkhaven en elke medewerker eigentijdse bedrijfskleding. Jeans, sneakers en petje, dat is onze stijl. Dit complete plaatje is waar ik altijd al van heb gedroomd toen ik in 1999 als 17-jarige startte.”

Richard, een groot autoliefhebber heeft een nieuwe droom voor de Signploeg. “Er zijn in Nederland maar een handvol bedrijven die opdrachten kunnen doen die wij doen. Onze ambitie is om Nederland te veroveren en met unieke designs en signing zo veel mogelijk impact te genereren voor onze klanten. Een bonus voor ons is dat we daarbij de allermooiste auto’s in Nederland mogen voorzien van de hoogste kwaliteit wrap of autobelettering. “

Cultuurbewaking is key als je groeit

Met trots praat Richard over het snelgroeiende team “Heel gaaf is om te zien is dat de passie en drive waarmee we 20 jaar geleden begonnen zijn nog steeds bij iedereen in de stal aanwezig is. Dat straalt ook naar buiten toe, je voelt het in contact met relaties, een voorstel presenteert bij klanten of in het aantal reacties op vacatures. Dat zijn momenten dat je beseft dat we met iets unieks bezig zijn. Al blijven we natuurlijk met onze voetjes in de stal en doorgaan met dezelfde passie, humor en niet lullen maar poetsen mentaliteit”