Zaterdag is voor de jeugd van tafeltennisvereniging REGA het nieuwe seizoen van start gegaan waar REGA uitkomt op het hoogste niveau bij de jeugd. De doelstelling van de spelers en de club is duidelijk, we willen Nederlands Kampioen worden!

Zaterdag stond de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma in ’s Hertogenbosch. Dit was gelijk een goede test want de Brabanders hebben de op 1 na sterkste speler uit de competitie in hun midden.

De eerste wedstrijd van de middag beloofde gelijk wat voor de rest van de dag, Thijs Beentjes trok in de 5e game na een 10-6 achterstand en wist de partij dus alsnog te winnen. David Vrijhoeven wist hierna de 2-0 op het scorebord te noteren en Jibbe van Vliet bood knap tegenstand aan de kopman van de brabanders maar kwam niet verder dan 1 game.

Nadat ook de dubbel werd binnengesleept stond er een 1-3 voor de Nijkerks op het telbord en dit smaakte naar meer. Jibbe van Vliet wist na zijn verliespartij tegen de kopman zichzelf goed te herpakken en won zeer knap zijn volgende 2 partijen. Thijs Beentjes had niet helemaal zijn dag en verloor zijn laatste partij. David Vrijhoeven was de man of the match en bleef met zijn zeer spectaculaire spel deze middag ongeslagen!

Aanstaande zaterdag spelen de jongens hun eerste thuiswedstrijd in gebouw samenspel aan de watergoorweg 48 tegen SKF uit Veenendaal, deze wedstrijd start om 15:00uur.

Verslag: Michel van de Kamp