De heren hadden een thuiswedstrijd op het programma staan tegen DJK-ZAR uit Amsterdam. De vorige wedstrijd in november tegen DJK-ZAR ging zeer gelijk op. In de laatste periode werd er nipt verloren met 14-13.  Nu hadden de heren de taak om dat verlies goed te maken. De heren werden gecoacht door Corné van der Tang.

De eerste periode begon goed voor de thuisploeg, binnen 2 minuten had Mark Stolk al 2 keer gescoord en Flevo meteen op een 2-0 voorsprong gezet. De tegenstander wist een keer te scoren maar Mark Stolk was op dreef en schoot nog 2 ballen in het doel van DJK. Toen werd DJK pas wakker en kregen ze het voor elkaar om 2 keer te scoren. De periode werd afgesloten door Jelle Wiersma die een overtal situatie goed wist te benutten en Flevo op een 5-3 voorsprong zette.

De tweede periode werd geopend door DJK die terugkwam tot 5-4. Maar Robert Koelewijn was ook nog scherp en hij wist wel 2 keer te scoren en hij zette Flevo op 7-4. In de laatste 2 minuten was Flevo helemaal wakker, Mark Stolk wist nog 1 keer te scoren en Robert Koelewijn ook nog 2 keer maar liefst, de periode werd met 10-4 afgesloten.

De derde periode werd na 15 seconden geopend door Mark Stolk die Flevo op 11-4 zette. Hierna wist DJK ook nog een overtal situatie te benutten en ze kwamen op 11-5 te staan. Wouter Haandrikman schoot er ook nog een doelpunt in voor Flevo en hij zette Flevo op 12-5. Hierna kroop de tegenstander weer iets dichterbij door 2 keer te scoren en de tussenstand 12-7 te zetten. Maar in de laatste minuut kreeg Mark Stolk het ook nog voor elkaar 2 keer te scoren, Flevo ging met een voorsprong van 14-7 de laatste periode in.

De vierde en laatste periode werd ook geopend door Mark Stolk, na anderhalve minuut schoot hij de 15-7 erin. Hierna had de tegenstander het nog voor elkaar gekregen om de 15-8 te maken. Robert Koelewijn schoot er hierna ook nog 2 in en hij zette Flevo op 17-8. Na nog een doelpunt van de tegenstander wisten ook Wouter Haandrikman en Jelle Wiersma nog een keer te scoren, tussen stand 19-9. De wedstrijd werd afgesloten door DJK met de 19-10.

Na deze overwinning staan de heren van Flevo weer op plek nummer 6 in de competitie. De volgende wedstrijd is op zaterdag 17 maart, dan mogen de Nijkerkers naar Amstelveen om te spelen tegen nummer 2 in de competitie, de Snippen.

Doelpunten: Mark Stolk 9, Robert Koelewijn 6, Jelle Wiersma en Wouter Haandrikman 2.

Verslag: Matthijs Jut