Heeft u ook een baan die u voldoening geeft? Veel mensen met een (lichte) verstandelijke beperking zijn daar uitstekend in geslaagd. Met wat extra hulp zijn zij lekker aan de slag, doen ervaring op, ontmoeten anderen mensen en dragen bij aan de samenleving. Op donderdag 18 januari zetten 4 werk- en dagbestedingslocaties in Nijkerk de deuren open. Iedereen is welkom om te komen kijken tussen 16.00 en 20.00 uur

In Nijkerk en omgeving heeft ’s Heeren Loo verschillende werk- en dagbestedingslocaties voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werken als receptioniste, kok, fietsenmaker of lekker buiten op het land bezig zijn met dieren of het kweken van groente. Veel is mogelijk als je kijkt naar kwaliteiten in plaats van beperkingen. Wil jij ook graag aan het werk. Bezoek dan 18 januari één of meerdere locaties.

Goed bezig

Wist u dat bij Kringloopwinkel Goed Bezig (Nijverheidsstraat 7) fietsen worden gerepareerd, dossiers vernietigd en gereedschap wordt gered? Onder het genot van een kop soep geven de medewerkers graag een kijkje achter de schermen. Dagbesteding De Schauw uit Putten is ook aanwezig om te vertellen wat zij doen.

Lekker naar buiten

Wat is er nu fijner dan buiten werken? Bij de Veensche kas (Schoolstraat 28a) in Nijkerkerveen laten medewerkers graag de producten zien die zij maken en de dieren die zij verzorgen. Er worden oliebollen gebakken en medewerkers van zorgboerderij De Tinteler uit Putten komen hout kloven voor de verkoop.

Te gast

Bij een baan in de horeca komt veel kijken. Bij restaurant Prins Heerlijk (Oranjelaan 56-58 ) wordt u gastvrij ontvangen met koffie en arretjes cake. Een kijkje in de keuken is op deze dag ook mogelijk. Bij de koks en in gesprek met de medewerkers over de horeca opleidingen die er geboden worden.

Warme ontvangst

Bij binnenkomst op de Heerenhoff (van ’t Hoffstraat 28) wordt u hartelijk begroet door de receptioniste. Op deze hoofdlocatie van ’s Heeren Loo verzorgt het team dagelijks de lunch in de personeelskantine en zorgen zij voor nette kantoren en vergaderruimtes.

Wilt u meer weten over wonen of logeren bij ’s Heeren Loo of heeft u vragen over hulp en ondersteuning thuis dan kunt u die tijdens de open dag in de Heerenhoff stellen.