NSC heeft woensdagavond met 3-0 gewonnen van FC Horst. Horst begon wat feller en kreeg ook de eerste kleine mogelijkheid. Na 5 minuten nam NSC het heft in handen en gingen ze op zoek naar de goal van Horst. Uit een goed genomen corner was het Pim Blok die vrij kon inkoppen en NSC aan de leiding bracht. Met mooie aanvallen probeerde NSC verder uit te lopen maar scoorde het nog maar eenmaal via Tristan Wallet die een vlot lopende aanval goed afmaakte. In de tweede helft begon NSC met 10 nieuwe spelers, alleen Roy Schaap stond er nog in. NSC drukte in de eerste 10 minuten Horst naar achter, en was het Dilly Hok A Hin die een goed opgezette aanval afmaakte en de 3-0 aantekende. NSC ging daarna onrustiger spelen en Horst kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel van NSC. Veel verder dan een paar schoten op doel kwam het niet. NSC won verdiend met 3-0 van Fc Horst. Zaterdag speelt NSC om 14.00 uur tegen vv Hierden op hetzelfde toernooi.