Bedrijven kopen gezamenlijk een kavel van 2730 m2
STH Beheer B.V. en Erik van Dunschoten Elektrotechniek B.V. uit Nijkerk bouwen gezamenlijk een pand op bedrijventerrein De Arkerpoort. Beide ondernemers zijn nu nog gevestigd op de Melkrijder in Nijkerk. Op donderdag 20 april ondertekenden de heren De heren K. Thierrij en C. Bos van STH Beheer B.V. en  Erik van Dunschoten van Erik van Dunschoten Elektrotechniek B.V. hiervoor de koopovereenkomst met de gemeente. 

Wethouder Patricia van Loozen: “Bij de ontwikkelingen van nieuwe bedrijventerreinen wilden we ook voorzien in de behoefte van de lokale ondernemers. Goed om te zien dat deze behoefte er ook blijkt te zijn. Natuurlijk is het voor de werkgelegenheid goed dat beide bedrijven in de gemeente Nijkerk gehuisvest blijven”.

Gecombineerde werkzaamheden

Beide partijen hebben de samenwerking gevonden in de gecombineerde werkzaamheden. STH beheer BV is een ICT-bedrijf en het bedrijf van Erik van Dunschoten is gespecialiseerd in Elektrotechniek. De heren gaan in een efficiënt pand de samenwerking verder uitbouwen. 

Groei van de bedrijven

Door de jaren heen zijn de bedrijven allebei gegroeid waardoor beide aan nieuwe huisvesting toe zijn. Erik van Dunschoten: “Vorig jaar ben ik mij gaan oriënteren op grotere huisvesting. Omdat Koos  Thierrij (STH) en ik elkaar regelmatig spreken kwam dit natuurlijk aan de orde. Ook omdat STH op zoek was naar ruimte was het idee om samen te bouwen snel geboren”. 

Bedrijventerrein Arkerpoort  

Met deze verkoop is het bedrijventerrein De Arkerpoort nagenoeg uitverkocht. Op de overige bedrijfsterreinen is nog voldoende aanbod. Meer informatie is te vinden op de website www.nijkerka28.nl.