In hun adembenemend mooie siertuin aan de Stationsweg 16 is vrijdagmiddag 19 mei het nieuwe pand geopend van Kouwenaar Advocatuur. Dit biedt onderdak aan advocaat mr. Antoinette Kouwenaar-de Coninck en echtgenoot en officemanager Werner de Coninck. De opening werd verricht door het echtpaar en wethouder Patricia van Loozen.

De wethouder zei blij te zijn dat Kouwenaar ervoor heeft gekozen om zich te vestigen in Nijkerk. Ze hoorde eerder van de verhuisplannen van het stel en zag tot volle tevredenheid dat ze Nijkerk trouw blijven. De wethouder prees Antoinette Kouwenaar als bruggenbouwer, maar ook als iemand die als een tijger zich kan vastbijten in een geding. ‘En als ze had gewild dat het vandaag zonnig had moeten zijn, dan was dat haar ook gelukt,’ aldus de wethouder terwijl een gestage regenbui op haar neerdwarrelde.

Antoinette Kouwenaar is sinds 1998 in de advocatuur werkzaam. Kouwenaar Advocatuur werd 14 jaar geleden opgericht in Amersfoort, waar het kantoor tot voor kort zetelde. De managementondersteuning ligt in handen van echtgenoot Werner de Coninck; hij staat haar met raad en draad bij en draagt bij aan de goede dienstverlening, waar Kouwenaar Advocatuur voor staat.

Bron Kees van den Heuvel