Op zaterdag 27 mei wordt er bij hengelsportvereniging Hoop Op Geluk in het kader van de nationale hengelsportdag een doedag voor de jeugd uit Nijkerk en omgeving georganiseerd. Vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur bruist het van de activiteiten in en om ons clubhuis “de Visburg” aan de Watergoorweg 87A Nijkerk.

Ook de ouders zijn welkom om samen met de kinderen een en ander over vissen te zien en te beleven. Door dingen te doen krijg je bonnen voor andere activiteiten, of voor een ijsje of grabbelen, dus het is ook spannend om alles uit te vinden!

Binnenactiviteiten:

Doe het zelf hoek, zelf visspullen maken, en je mag het gemaakte houden; Veel te lezen in onze infohoek; Leuke spellen waar je prijzen mee kunt winnen en nog veel meer.

Buitenactiviteiten:   

Leren van een karpervisser;
Leren van een roofvisser;
Leren van een vaste stokvisser;
Leren werpen, bootje varen en spelletjes.

De kinderen kunnen en mogen aan de vissers alles vragen over wat ze doen en hoe ze het doen, en je mag zelf ook eens proberen hoe het gaat. Vanaf 12.00 uur worden er voor de bezoekers groot en klein iets lekkers gebakken, dus als u interesse hebt in vissen en in lekker eten dan zien wij u graag in “de Visburg”.